NAGRADA KOD NORVEŽANINA: Fudbaler Partizana igrač kola Superlige Srbije

N. I.

27. 02. 2024. u 14:02

NIJE bilo dileme kada se birao najbolji igrač 21. kola Superlige Srbije u fudbalu. Gajas Zahid, kreativac sa norveškim pasošem u džepu, ali sa fudbalskim južnoameričkim majstorstvom u nogama dobio je ovo laskavo priznanje.

НАГРАДА КОД НОРВЕЖАНИНА: Фудбалер Партизана играч кола Суперлиге Србије

FOTO: FK Partizan

Zahid je u meču sa ekipom IMT postigao gol iz penala, ali i zabeležio dve asistencije - mladom Bojanu Kovačeviću, iz kornera, za njegov debitantski gol, kao i Korejcu Jung Džun Gohu.

O tome koliko mu laskaju ovakve ocene, kaže:

- Naravno da je ovo važno za svakog igrača, jer je to dokaz da možete svojim angažovanjem na terenu da pomognete timu. Za nas je od značaja što smo krenuli dobro u drugoj polusezoni. Prva utakmica je bila teška iz mnogo razloga, pobedili smo potom, uz malo „stresa“ na početku, i IMT rezultatom 5:2. Ali, na kraju je važno da smo ostvarili dobar rezultat i nastavili dalje, a tako je sad bilo i u Surdulici. Ni malo laka utakmica, ali važna 3 boda - kaže Zahid.

Hvali Zahid i novajlije koji su se sjajno uklopile među crno-bele.

- Drago mi je da su tada postigli golove, jer je to važno kako za njihovo samopouzdanje, tako i za ekipu. Rekao bih da su se za kratko vreme dobro uklopili, a siguran sam da će, kako vreme bude prolazilo, tek pokazati zašto su u Partizanu - dodaje Zahid.

Uporedio je kreativac "parnog valjka" i učinak ekipe iz jesenjeg dela i sada posle tri kola prolećnog karavana.

- Što se tiče polusezone, bilo je u prošlosti nekih utakmica gde smo se vraćali i posle 0:1 ili 0:2 u koristi protivnika. Nadam se da ove polusezone neće toga biti, već da ćemo ranije sve rešavati mečeve - kaže Zahid koji će sa svojim timom u sledećem kolu, u subotu 2. marta da dočeka u Humskoj Železnilar iz Pančeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata