HITNO SAOPŠTENJE ŽELEZNIČARA: Da li je Crvena zvezda premirala ekipu iz Pančeva pred duel sa Partizanom?

Filip Milošević

02. 03. 2024. u 08:50

Fudbaleri Partizana dočekuju danas (18:30) na stadionu u Humskoj Železničar iz Pančeva u okviru 23. kola Superlige Srbije.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРА: Да ли је Црвена звезда премирала екипу из Панчева пред дуел са Партизаном?

FOTO: FK Crvena zvezda

U javnosti se proširila priča kako su čelnici crveno-belih premirali igrače Železničara i navodno ima ponudili čak 100.000 evra ukoliko uspeju da ''otkinu'' bodove Partizanu.

Ipak, klub iz Pančeva je ove glasine oštro demantovao. Izvršni odbor FK Železničar izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti. Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo. Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana. Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal. Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub. Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi.- stoji u saopštenju Pančevaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)