HRVATI ĆE DA PUKNU OD MUKE! Navijači Dinama besni: Zašto nam je partizanovac u skupštini kluba

Novosti online

04. 03. 2024. u 14:42

U subotu su održani "istorijski izbori" u Dinamu, a pravo glasa imali su svi članovi kluba sa plaćenom članarinom. Lista "Dinamovo proleće" na čijem je čelu legendarni igrač Dinama Velimir Zajec ubedljivo je pobedila u prvim izborima za Skupštinu kluba.

ХРВАТИ ЋЕ ДА ПУКНУ ОД МУКЕ! Навијачи Динама бесни: Зашто нам је партизановац у скупштини клуба

FOTO: EPA

Prva sednica novog saziva Skupštine biće održana 11. marta i na njoj će javnim glasanjem biti izabran predsednik kluba, a kandidati su Zajec i aktuelni predsednik Modrih Mirko Barišić. Lista „Dinamovo proleće“ osvojila je 88,9 odsto glasova, a lista „Dinamo iznad svih“ koju je predvodio Oto Barić 11,1 odsto. Od 13.025 članova koji su imali pravo glasa, glasalo je njih 7.111.

I to je ono što navijači žele. Ne žele, međutim, da u Skupštinu ulaze navijači drugih klubova… Izabrano je 35 novih članova, ali izgleda da nisu svi poželjni. Kako navodi Indeks, posebno burnu reakciju Dinamovih navijača izazvao je izbor jednog čoveka.

U pitanju je Denis Oroši, za kojeg piše da je „prema više izvora iz Karlovca bivši partizanovac koji je aktivno pohađao utakmice beogradskog kluba i bio njegov veliki navijač u mladosti. To mu nisu zaboravili Dinamovi navijači iz tog područja, a vest se jako brzo proširila među onima koji ga i ne poznaju što je, logično, izazvalo bes”.

Na Fejsbuk profilu navijača Dinama izašlo je saopštenje upućene predsedniku kluba Mirku Barišiću. U njemu, između ostalog, piše:

- Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za "crno-bele"? Istovremeno se odričete legendi kluba kao što su Čerček i Deverić, te svojih vernih saradnika, časnih ljudi kao što su gospodin Gašparović i Naglić, te izvrsnih privrednika u vidu gospodina Kamenskog - stoji u saopštenju "Zona Dinamo" i dodaje se:

- Gospodine Mirko, vreme za častan uzmak ubrzano otkucava. Nemojte da dopustite da nečastan poraz obeleži kraj Vaše predsedničke karijere u GNK Dinamo. Prepustite klub mlađim, energičnijim snagama koje imaju rešenja za nagomilane probleme kluba. I nemojte nam dovoditi grobare u skupštinu jer to Vam nikad nećemo oprostiti.

BONUS VIDEO: Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna