FAŠISTIČKE TENDENCIJE: Evo šta su navijači Lacija rešili da rade u Minhenu dok ne počne meč sa Bajernom (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2024. u 11:24

Elitno evropsko klupsko nadmetanje u fudbalu Liga šampiona dobiće danas prve četvrtfinaliste, a uoči meča Bajern - Lacio u Minhenu su na sebe skrenuli pažnju navijači pomenutog italijanskog tima.

ФАШИСТИЧКЕ ТЕНДЕНЦИЈЕ: Ево шта су навијачи Лација решили да раде у Минхену док не почне меч са Бајерном (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, fudbaleri Bajerna dočekaće večeras od 21 sat ekipu Lacija u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Pred taj susret, mnogo "lacijala" stiglo je u Minhen i, ni manje ni više, pohrlili su u "Hitlerovu" pivnicu, koja taj nadimak ima jer je u njoj voleo da odseda i govore drži lider nacističke Nemačke.

Tifozi rimskih nebeskoplavih su poznati kao ekstremni nacionalisti, koji gaje fašističke ideje i to nikada ne skrivaju, pa možda i ne čudi što su baš u pomenutu pivnicu masovno otišli.

Evo i kako su se tamo ponašali:

Podsetimo, Rimljani su u prvom meču, koji je odigran 14. februara u glavnom gradu Italije, pobedili Bajern rezultatom 1:0.


Bajern je u međuvremenu odigrao tri meča u Bundesligi, a zabeležio je po jednu pobedu, remi i poraz. Klub iz Minhena se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa 10 bodova manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena.


Fudbaleri Lacija su posle pobede nad Bajernom u osmini finala Lige šampiona odigrali četiri meča u Seriji A, a ostvarili su samo jednu pobedu uz čak tri poraza. Lacio se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli italijanskog prvenstva sa 40 bodova.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!