OTKRIVENO! Evo zašto nova zvezda Bajerna Aleksandar Pavlović nije na Piksijevom spisku "orlova"

Novosti online

05. 03. 2024. u 12:29

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve, protiv Rusije 21. marta u Moskvi i četiri dana kasnije, kada će rival Srbiji biti Kipar u Larnaki, a među pozvanima nije nova zvezda Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović.

ОТКРИВЕНО! Ево зашто нова звезда Бајерна Александар Павловић није на Пиксијевом списку орлова

FOTO: Tanjug/AP

Postalo je poznato i zašto.

Naime, delegacija Fudbalskog saveza Srbije, koju je predvodio direktor „A” tima Stevan Stojanović, bila je prethodnog vikenda u Minhenu. Povod odlaska bio je sastanak sa pomenutim prvotimcem Bajerna i njegovim roditeljima.

Evo kako je Stojanović opisao šta se dogodilo u Nemačkoj:

„Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem, odnosno njegovim roditeljima već nekoliko meseci. Intenzivno smo razgovarali i, kada su obaveze obe strane to dozvolile, dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo da se Aleksandru i njegovim roditeljima zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A reprezentacije Srbije da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji naše zemlje. I nema sumnje da ga mi tu vidimo i plan je bio da bude pozvan sada u martu. Kako nam je rečeno, Aleksandar ne želi da donese odluku u ovom momentu, odnosno ne do završetka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Apsolutno imamo razumevanje i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone, uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije”, rekao je Stevan Stojanović.

Podsetimo, pripreme "orlova" za EURO 2024 uključuju zasad četiri prijateljske utakmice: protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), ali i Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna), kada će se od fudbala i zvanično oprostiti Zlatan Ibrahimović.

Sve o "orlovima", fudbalu, ali i sportu generalno, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)