NOVO POGLAVLJE: Srpski napadač potpisao ugovor sa Češkim velikanom

Novosti online

05. 03. 2024. u 17:52

Srpski fudbaler Veljko Birmančević potpisao je novi ugovor sa ekipom Sparte iz Praga, objavio je klub na društvenim mrežama.

НОВО ПОГЛАВЉЕ: Српски нападач потписао уговор са Чешким великаном

Foto: Profimedia

Srpski napadač potpisao je ugovor sa Češkim velikanom do 2027. godine, gde je do sad igrao kao pozajmljeni igrač francuskog Tuluza.

 - Prvih šest meseci bili su zaista sjajni. Veoma sam srećan što mogu nastaviti ovde sa igrama, nastaviću da se borim za Spartu. Odluka je bila laka, nisam razmišljao ni o jednoj drugoj opciji. Sada sam sto odsto Spartin - rekao je Birmančević po potpisivanju ugovora.

Sparta je trenutno prva na tabeli Češkog šampionata sa četiri boda više od drugoplasirane Slavije, a u Ligi evrope ih očekuje duel sa ekipom Liverpula u osmini finala.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje