HRVATSKI NENAD LALATOVIĆ: O reakciji trenera Rijeke na novinarsko pitanje govori čitav region (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

10. 03. 2024. u 18:02

NAVIKLI smo u Srbiji da konferencije Nenada Lalatovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada se i u Hrvatskoj pojavio trener podjednako britkog jezika.

ХРВАТСКИ НЕНАД ЛАЛАТОВИЋ: О реакцији тренера Ријеке на новинарско питање говори читав регион (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/HNK Rijeka

Da i u "lijepoj njihovoj" postoje zanimljive konferencije za štampu, dokazao je šef stručnog štaba Rijeke Željko Sopić koji je govorio pred meč sa Osijekom, a novinaru je na pitanje odgovarao sarkastično, čak pomalo i bezobrazno.

Novinar ga je upitao da li je taktika pobediti i dati gol više u odnosu na protivnika, a trener Rijeke je na to odgovorio:

- Obično ja tu najavljujem da ćemo se povući i čekati šta će oni da urade. Sad je nova taktika. Da, ovaj put idemo na pobedu. Možete to da stavite i u naslov, dugo niste neku glupost stavili. Slobodno: ovaj put idemo na pobedu,  izgubio je kontrolu trener.

Pokušao je novinar da se izvuče, a možda bolje da nije, prefolmurisao je pitanje i upisao Sopića da li će njegov tim napasti od prvog minuta....

- Ne, od 17. minuta ćemo. Ovog puta od 17. minuta, na tome smo radili cele nedelje, da krenemo od 17. minuta. Ustvari, mislim da ćemo na prelazu u 18. minut da krenemo da napadnemo Osijek, do tada ćemo da budemo u tunelu - zaključio je Sopić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača