POLA TURSKE BESNI: Dušan Tadić i Fenerbahče pobedom ostali u šampionskoj trci, ali kako! (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2024. u 19:18

Trebalo je da to bude lak posao za Fenerbahče: drugoplasirani tim Turske dočekao je "drugog otpozadi", slabašni Pendikspor. A oni kojima "Fener" nije drag na kraju su bili besni, jer su smatrali da su sudije ka pobedi pogurale tim za koji igra Dušan Tadić.

ПОЛА ТУРСКЕ БЕСНИ: Душан Тадић и Фенербахче победом остали у шампионској трци, али како! (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Autsajder je, nakon što je dobrom odbranom prilično iznervirao domaćine (koji su dobili i tri rana žuta kartona) poveo u 30. minutu, preko Akbunara.


Istanbulski gigant je preokrenuo rezultat u drugom poluvremenu.


Najpre je Jandas poravnao na 1:1 u 59. minutu, a onda se desilo prvo isključenje gostiju, Velington je morao van igre zbog ovog starta:

"Feneru" to nije baš otvorilo put ka pobedi, ali jeste penal u 87. minbutu koji je izveo Batšuaji.


Koji trenutak kasnije isključen je još jedan igrač gostiju, Lusamba, koji je dobio dva žuta kartona u istom minutu, a brojčano "dokusurenog" rivala rezultatski su dokusurili golovi Gadiokglua i Kahvečija u sudijskoj nadoknadi vremena za 4:1.


Tadić je odigrao ceo meč za domaćina, koji sada ima 76 bodova, dva manje od vodećeg Galatasaraja, što je slučaj već četvrto kolo zaredom, otkako je Fenerbahče odigrao samo 2:2 sa Alanjom.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice