VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Vezista završio sezonu, ovo niko nije želeo da čuje

Tanjug

12. 03. 2024. u 19:51

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je prvotimac crveno-belih Vladimir Lučić doživeo rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena zbog čega će u punom takmičarskom ritmu biti za šest meseci.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА ЗВЕЗДУ: Везиста завршио сезону, ово нико није желео да чује

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladimir Lučić se povredio na meču protiv TSC-a u 23. kolu Superlige Srbije. Crvena zvezda je tada pobedila rezultatom 3:1.

- U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će biti operisan do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi. Lučketu želimo brz oporavak i radujemo se da ga ponovo vidimo u crveno-belom dresu, navedeno je u saopštenju Crvene zvezde.

Crveno-beli se trenutno nalaze na drugom mestu Superlige Srbije sa bodom manje od Partizana. U sredu u Nišu igraju protiv Radničkog.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)