IGRAJU ZA RAJU, NE ZANEMARAJU TAKTIKU: Zvezda posebno ponosna na jednu stvar

Z. Ćorović

19. 03. 2024. u 20:58

IGRAJU za raju a ne zanemaruju taktiku. Atraktivan i lep fudbal demonstrira Crvena zvezda ovog proleća pa su i njeni navijači počeli su da dolaze na "Marakanu" u sve većem broju.

ИГРАЈУ ЗА РАЈУ, НЕ ЗАНЕМАРАЈУ ТАКТИКУ: Звезда посебно поносна на једну ствар

FOTO: M. Vukadinović

Vladan Milojević fino skokckao ekipu i počeo iz nje da izvlači prave stvari, lako uočljive. Golovi su česti, raspucao se Šerif, Ivanić, Kanga i Hvang vezu po terenu, Katai ponovo oduševljava svojim majstorijama... Crveno-beli su preuzeli prvu poziciju na tabeli posle serije odličnih partija koje su se svidele njenim pristalicama.

Brojke kažu da je Zvezdu na njenom stadionu na prethodne četiri utakmice u prvenstvu pratilo 107.140 navijača, prosečno 26.785.. Kada se krene redom, protiv Voždovca bilo ih je 26.340, pa sa Čukaričkim 14.348. Svakako, najveća poseta bila je u 172. večitom derbiju kada se tražila karta više pa je na tribinama stadiona "Rajko Mitić" bilo 48.211 gledalaca.  Na poslednjoj utakmici i rapsodiji protiv Radničkog iz Kragujevca prisustvovao je 18. 241 navijač.

Prava fešta očekuje se i u subotu (19.00) kada će Zvezda na "Marakani" dočekati ruskog prvaka Zenita u prijateljskom meču. Ulaz je besplatan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)