ERIKSEN NEZADOVOLJAN: "Želim više minuta u Mančester junajtedu"

Novosti online

19. 03. 2024. u 16:45

Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je danas da nije zadovoljan minutažom u engleskom klubu i dodao da ne planira na kraju sezone da napusti klub sa Old traforda, prenose britanski mediji.

ЕРИКСЕН НЕЗАДОВОЉАН: Желим више минута у Манчестер јунајтеду

FOTO: Tanjug/AP

Eriksen (32) je ove sezone odigrao 21 meč za Mančester junajted, a na terenu je proveo 1.130 minuta. Danski fudbaler se za mesto u startnoj postavi "crvenih đavola" bori sa talentovanim Kobijem Mainom.

  - Nisam zadovoljan kada ne igram, ali nije da zbog toga noću ne spavam. Ekipa igra dobro i ja moram da poštujem ulogu koju imam. Moram naporno da radim i da budem spreman za svaki meč, što i jesam. Sada lakše prihvatam svoju ulogu - rekao je Eriksen za danski Tipsbladet.

On je naveo da je razgovarao sa menadžerom Mančester junajteda Erikom ten Hagom.

  - Želim da igram koliko je god to moguće. Jesam i moram tu da budem za ekipu. Ten Hag mi je rekao da on bira tim i istakao da Kobi dobro igra, kao i ostali fudbaleri u srednjem redu. Postoji konkurencija za mesto u timu, što je i očekivano kada igrate u vrhunskom klubu - dodao je danski fudbaler.

Eriksen ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2025. godine.

  - Ne želim da sedim na klupi za rezerve, ali me ne zabrinjava budućnost u klubu. Poštujem to što se ne menja ekipa koja pobeđuje - rekao je Eriksen.

Mančester junajted se nalazi na šestom mestu natabeli Premijer lige sa 47 bodova.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom