KRAH SA ZVEZDOM JE ZABORAVLJEN? Bahar pred novim angažmanom

Novosti online

22. 03. 2024. u 11:37

Izraelski stručnjak Barak Bahar, otkako je dobio otkaz u Crvenoj zvezdi usled slabih rezultata, traga za novim poslom, a sada se i pominje novi angažman za njega.

КРАХ СА ЗВЕЗДОМ ЈЕ ЗАБОРАВЉЕН? Бахар пред новим ангажманом

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenose izraelski mediji, Bahar je jedan od kandidata za klupu reprezentacije Izraela. Nakon što je reprezentacija Izraela poražena u baražu Lige nacija za odlazak na evropsko prvenstvo, čelnici izraelskog saveza su uručili otkaz selektoru Alonu Hazanu i sada se razmatraju opcije. Jedna od njih je i bivši trener Crvene zvezde.

Ukoliko dođe do realizacije, to bi moglo da obraduje i upravu kluba iz Ljutice Bogdana, jer bi u tom slučaju sve finansijske obaveze prema Baharu preuzeo fudbalski savez Izraela.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata