MOĆNI I BEZ MESIJA: Argentina lako sa Salvadorom

Novosti online

23. 03. 2024. u 20:45

PRVAK sveta, moćan je i bez kapitena. Fudbaleri Argentine, započeli su pripreme za leto i Kopa Ameriku, gde će braniti titulu osvojenu 2021, pobedom nad Salvadorom u Filadelfiji (3:0). Ni izostanak Lionela Mesija nije ugrozio ambicije "gaučosa", koji su i u "šarenom" sastavu uspeli da savladaju slabašnog rivala golovima Kristijana Romera, Enca Fernandeza i Đovanija Lo Selsa.

MOЋНИ И БЕЗ МЕСИЈА: Аргентина лако са Салвадором

FOTO: Tanjug/AP

Odigrali su prvaci iz Katara bez previše respekta prema nedoraslom rivalu, što je i pokazala startna postava selektora Lionela Skalonija, koji je sinoć 68. put u karijeri vodio nacionalni tim, i još jedna utakmica mu fali da na večnoj listi dostigne čuvenog Marsela Bjelsu.

Dao je argentinski stručnjak prostora veteranima poput Di Marije, Paredesa, De Pola, ali i mladim momcima poput Federika Buonanotea i Valentina Barka, koji je postao 47. debitant u redovima "gaučosa" otkako je Skaloni selektor. Očekuje se da trener svetskog prvaka učini isto i za tri dana protiv Kostarike u Los Anđelesu u noći između utorka i srede (3.50). Ni tada u sastavu neće biti Mesija koji je povredio butni mišić na utakmici Inter Majamija i Nešvila u okviru KONKAKAF kupa.

- U ovim utakmicama uvek gledamo da damo minute igračima koji nisu igrali ili da isprobamo neke varijante na terenu. Odlazim srećan zbog rezultata, pristupa na terenu, intenziteta. Isto ćemo uraditi i na narednom meču, napravićemo neke promene i onda proceniti ovu čitavu turneju - poručio je Skaloni nakon meča.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)