TRI MLAĐE SELEKCIJE SRBIJE SUTRA NA TERENU: Samo kadetima realna nada

M. Bl.

25. 03. 2024. u 15:12

MLAĐE selekcije Srbije u martovskom terminu praktično nižu neuspeh za neuspehom, ali nada još postoji, bar kada je u pitanju kadetska reprezentacija koja će se danas protiv Turske na kvalifikacionom turniru u Gruziji boriti za prolaz u završnu rundu borbi za Evropsko prvenstvo.

ТРИ МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ СРБИЈЕ СУТРА НА ТЕРЕНУ: Само кадетима реална нада

FOTO: FSS

Selekcija koju sa klupe predvodi Jovan Damjanović će u slučaju pobede nad vršnjacima iz Turske obezbediti jedno od prva dva mesta koja donose prolaz, dok je u slučaju remija potrebno da Gruzija ne savlada Dansku. Utakmica je na programu od 14 časova.

Kada su u pitanju preostale dve generacije srpskih fudbalera koje danas izlaze na teren tu je praktično sve jasno. Omladinci nemaju nikakve šanse da urade bilo šta vredno pomena u Portugaliji, pa će duel sa Grčkom (16.00) predstavljati priliku samo za častan oproštaj.

Slična priča važi i za mladu reprezentaciju Srbije koja je remijem u Luksemburgu šanse za plasman na Evropsko prvenstvo svela u domen teorije. Izabranici Ljubinka Drulovića će od 18 časova na stadionu u Leskovcu dočekati Severnu Irsku. Ukrajina i Engleska na vrhu beže čak pet bodova i "orlićima" je potrebno mnogo čuda do kraja kvalifikacija kako bi se dočepali jednog od prva dva mesta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju