DUŠAN TADIĆ U VOJVODINI? Oglasio se predsednik "stare dame", ovo je plan kluba

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 03. 2024. u 11:14

FUDBALSKI klub Vojvodina održao je redovnu skupštinu, a pojačanje u upravi stiglo je u vidu iskusnog fudbalskog radnika Milana Mandarića, nekadašnjeg vlasnika engleskog Portsmuta.

ДУШАН ТАДИЋ У ВОЈВОДИНИ? Огласио се председник старе даме, ово је план клуба

Foto: AP

Dan kasniej na društvenim mrežama Vojvodine objavljena je izjava prvog čoveka kluba Dragoljuba Zbiljića koji je poručio da je pred klubom buran prelazni rok.

- Očekujem jako ofanzivan prelazni rok i da dovedemo pojačanja iz 'liga petice'. Posle Milana Mandarića, sledeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas. Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. On je momak koji treba da nosi kapitensku traku i da bude Miloš Šestić ove generacije. Oko njega se može napraviti baza za velike stvari. Dušane, čekamo te u klubu, počeo je Zbiljić.

Želja kluba jeste i angažovanje kapitena reprezentacije Srbije - Dušana Tadića, igrača koji je upravo i ponikao u Novom Sadu.

- Velika želja vojvodinaša je bila da Dragoljub Zbiljić dođe u klub, zatim da Milan Mandarić dođe u klub, a sad je na redu Dušan Tadić, koji je moja ogromna želja. Time bismo bili pokriveni na svim poljima. Organizaciono jako dobro stojimo, infrastruktura je na vrhunskom nivou i fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima, poručio je prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata