HRVATI U ČUDU: "Najveća krađa u hrvatskom fudbalu ikada, jednom rečju bolesno! Nije normalno šta se dogodilo, kakvi lopovi!""

Novosti online

01. 04. 2024. u 20:48

Baš tim rečima, splitska "Slobodna Dalmacija" naslovila je tekst kojim je obavestila svoje čitaoce o onome što se desilo u "lijepoj njihovoj" pretposlednjeg dana marta.

ХРВАТИ У ЧУДУ: Највећа крађа у хрватском фудбалу икада, једном речју болесно! Није нормално шта се догодило, какви лопови!

FOTO: Tanjug/AP

Imajući u vidu da je vest prvobitno objavljena u subotu, na hrvatskom portalu "Danica", ne radi se o prvoaprilskoj šali.

A vest glasi ovako:

"Fudbalskom klubu iz Mihaljevaca u blizini Požege još uvek neotkriveni lopovi ukrali su - gol. Ne gol kao pogodak na utakmici nego što bi u Splitu rekli ‘branku‘. S igrališta lokalnog kluba nepoznate osobe odnele su gol koji je inače dimenzija 7,32 sa 2,44 metra. Doduše, reč je o starom golu NK Kroacija iz Mihaljevaca, ali svejedno je sve zajedno dovoljno bolesno i bizarno da spada u rubriku 'verovali ili ne'.

- U razdoblju 28./29. marta 2024. u mestu Mihaljevci, na stadionu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio gol u vlasništvu fudbalskog kluba iz Mihaljevaca. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg sledi krivična prijava - objavili su iz Policijske Uprave požeško-slavonske.

Po logici stvari, radi se o grupi počinilaca koji su stigli s kamionom, zbog težine i dimenzija gola. Možda će ga negde ‘utopiti‘ za staro gvožće, ko zna. Portal Danica.hr kontaktirao je klub koji se nadmeće u 1. Županijskoj fudbalskoj ligi Požeško-Slavonske županije.

- To je bio veliki čelični gol težak najmanje 250 kilograma, nas pet-šest ga je nosilo. U četvrtak smo bili tu negde do 21.30, a kad smo u petak došli oko 8 ujutro, imali smo šta da vidimo: nema nam gola - izjavili su ljudi iz kluba. 

Da stvar bude gora, ova krađa dogodila se u godini kada klub slavi 50 godina postojanja", navodi "Slobodna Dalmacija".

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi otvorio teren u Nišu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača