SPEKTAKL U PAZARU: TSC trijumfovao u meču punom evrogolova, Adem LJajić nema šta nije radio - ali uzalud (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2024. u 18:27 >> 18:58

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 4:3 na gostovanju u okviru 28. kola Superlige Srbije u fudbalu.

СПЕКТАКЛ У ПАЗАРУ: ТСЦ тријумфовао у мечу пуном евроголова,  Адем Љајић нема шта није радио - али узалуд (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Sjajna utakmica odigrana je u Novom Pazaru. Otvorna, puna šansi i na kraju mnoštvo golova imala je prilike publika da vidi na stadionu Pazaraca. Prvi su do pogotka došli gosti preko Miloša Pantovića kome je sjajno asistirao Petar Stanić u devetom minutu.

Samo šest minuta bilo je dovoljno domaćoj ekipi da prekokrenu zahvaljujući Ademu Ljajiću. Bivši reprezentativac Srbije najpre je fantastično iskoristio asistenciju Seada Islamovića u 11. minutu, a potom i jedanaesterac pet minuta kasnije.

Devet minuta trajala je radost Novg Pazara, kada je ekipa Žarka Lazetića ponovo postigla pogodak i došla do izjednačenja preko levog krila i Aleksandara Ćirkovića, ponovo na asistenciju Petra Stanića. Sa tim rezultatom se otišlo i na pauzu.

Drugo poluvreme počelo je, takođe ubojito, ali samo za goste iz Bačke Topole. Najpre je Ivan Milosavljević postigao gol za 3:2 u 51. minutu na asistenciju Miloša Cvetkovića, da bi ponovo Milosavljević povisio prednost na 4:2 u 55.

Nakn ovog vođstva Novi Pazar je krenuo na "sve ili ništa", napadali su i nadali se brzom vraćanju u utakmicu, ali su do kraja susreta ostali nedorečeni i nisu uspevali da ozbiljnije ugroze gol Veljka Ilića. Na kraju meča su čak ostali i sa igračem manje jer je Ebenezer Anan dobio crveni karton zbog grubog starta u 88. minutu. Adem Ljajić došao do het-trika iz lukavo izvedenog slobodnog udarca u 94. minutu ali to je bila slaba uteha za Pazarce.

Nakon ovog trijufa ekipa TSC-a se nalazi na trećoj poziciji sa 59 bodova dok je Novi Pazar osmi sa 35.

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu "golubova"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)