UHAPŠEN BIVŠI PREDSEDNIK FS ŠPANIJE: Muljanje sa Arapima mu došlo glave

Novosti online

03. 04. 2024. u 13:51

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Španije (RFEF) Luis Rubijales uhapšen je i sproveden u sud u sredu odmah po sletanju na madridski aerodrom. On se vraćao iz Dominikanske Republike, a slobode je lišen zbog navodnog učešća u finansijskim malverzacijama.

УХАПШЕН БИВШИ ПРЕДСЕДНИК ФС ШПАНИЈЕ: Муљање са Арапима му дошло главе

EPA

Rubijales je zajedno sa nekolicinom bivših saradnika u Savezu osumnjičen za pribavljanja materijalne koristi iz ugovora koji je RFEF svojevremeno potpisao sa Saudijskom Arabijom.

Luis Rubijales je bio u Dominikanskoj Republici pre dve nedelje kada je policija pretražila kancelarije Fudbalskog saveza Španije i Rubijalesovu kuću u Granadi, u sklopu istrage o korupciji i pranju novca.

Policija je privela sedam osoba, a Rubijales je jedna od pet osoba pod istragom.

Rubijales je u septembru podneo ostavku nakon što je izazvao međunarodni skandal jer je reprezentativku Španije bez njene dozvole poljubio u usta na pobedničkom postolju prilikom ceremonije dodele trofeja u Sidneju u avgustu, na kome je Španija trijumfovala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)