RONALDO POBEGAO MITRU: Portugalac "obilato" koristi odsustvo srpskog asa

N. I.

03. 04. 2024. u 18:08

ALEKSANDAR Mitrović će da pauzura šest nedelja zbog povrede zadnje lože, a ta vest je izgleda dodatno "ohrabrila" Kristijana Ronalda. Mitrovićev Hilal dominira na vrhu tabele u Saudijskoj Arabiji, Ronaldov Nasr je drugi sa 12 bodova manje, ali Portugalac je odmakao na listi strelaca i sada ima 29 golova, a srpski as je stao na 22.

РОНАЛДО ПОБЕГАО МИТРУ: Португалац обилато користи одсуство српског аса

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Ronaldo je sa Nasrom gostovao preksinoć kod pretposlednje Abhe i njegov tim je ostvario ubedljiv trijumf od 8:0 (5:0), a Krisrtijano je već u prvom poluvremenu postigao novi het-trik i podelio dve asistencije Saneu i Sulajimu. Osim toga, portugalski as je postigao i dva gola iz slobodnih udaraca, a poslednji put je to uspeo da uradi u dresu Real Madrida 2013. godine.

Vodeća dva tima u prvenstvu Saudijske Arabije će se sresti već sledećeg ponedeljka, na neutralnoj lokaciji, na stadionu "Mohamed Bin Zajed" u Abu Dabiju u finalu Super Kupa svoje zemlje. Bila je to prilika da se na istim mestu vide dvojica vrhunskih majstora i glavne zvezde Hilala i Nasra, ali nažalost ova utakmica će, kao i deset proostalih proći bez Aleksandra Mitrovića koji će da se oporavlja do 15. maja.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

GODIŠNJICA SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Preminula je pre 3 godina i iza sebe ostavila neizbrisiv trag i ogromnu tugu