PARTIZANOV VEZISTA JUNG DŽUN - GOH PREZADOVOLJAN NOVOM SREDINOM: U Koreji navijaju za crno-bele

M. Bl.

05. 04. 2024. u 12:58

KADA je krajem januara stigao u Larnaku, u bazu Partizana na zimskim pripremama, južnokorejski internacionalac Jung - Džun Goh doslovno nije imao predstavu šta može da očekuje u novoj sredini.

ПАРТИЗАНОВ ВЕЗИСТА ЈУНГ ЏУН - ГОХ ПРЕЗАДОВОЉАН НОВОМ СРЕДИНОМ: У Кореји навијају за црно-беле

FOTO: FK Partizan

Posle četiri godine provedene u Pohangu Partizan je predstavljao njegovu prvu evropsku stanicu u karijeri, a sada u razgovoru za klupski jutjub kanal otkrio da mu je period adaptacije brzo prošao zahvaljujući saigračima, ali i Beograđanima koji su ga prihvatili kao svojeg.

- Gledao sam snimke navijača i pre nego što sam došao u Beograd tako da sam znao koliko su strastveni. Želeo sam što pre da dođem u Beograd. Od kako sam ovde navijači mi daju snagu, a Beograd kao grad mi se jako sviđa, ljudi su veoma ljubazni - istakao je Goh uz osmeh na licu.

Snimanje spota "Grupe JNA" je južnokorejskom internacionalcu dodatno približilo čari crno-bele boje i privrženosti navijača klubu.

- Nekada čujem te pesme i na stadionu. Naravno, ne razumem baš sve, ali osećam tu energiju. Bilo mi je interesantno, uživao sam i mislim da je to jako dobra stvar.

Nedavno je Goh u glavnom gradu Srbije imao posetu koja mu je mnogo značila.

- Roditelji su prvi put bili u inostranstvu, dok starija sestra često putuje i njoj se takođe jako dopada Beograd, rekla mi je da je jako lep grad. Otac i majka, kao i moji prijatelji redovno prate utakmice Partizana i u Koreji. Naručio sam desetak dresova, te sam poklonio porodici i prijateljima, a mnogi su mi tražili još.

Kada se pomene srpska hrana neizostavno pitanje je vezano za ćevape i sarmu, a Goh otkriva da još nije bio u prilici da proba ove specijalitete.

- Prvi put čujem nazive ovih jela, moraću da ih probam. Često jedem srpsku hranu i mnogo mi se sviđa, pa sa te strane zaista nemam na šta da se požalim.

Za sada u njegovim statističkim kolonama stoji jedan gol, postignut protiv IMT. Ambicije su svakako mnogo veće.

- Ni sada ne igram toliko loše, ali želim da imam više golova i asistencija i da pomognem svom timu. Daću sve od sebe da bude tako - zaključio je Goh.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)