LAZETIĆ RIGOROZAN PRED ČUKARIČKI: "Ovo je veliki ispit!"

Novosti online

05. 04. 2024. u 13:25

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole igraju meč protiv ekipe Čukaričkog u okviru 29. kola Superlige Srbije, a pred meč je govorio trener TSC-a Žarko Lazetić.

ЛАЗЕТИЋ РИГОРОЗАН ПРЕД ЧУКАРИЧКИ: Ово је велики испит!

FOTO: M. Vukadinović

On je najpre izneo hvalospeve na račun protivnika.

– Pred utakmice sa njima podsećam da smo mi tek jednu godinu završili ispred njih, a oni su nam uvek bili parametar. U ovu sezonu smo ušli sa istim “opterećenjem” Evrope i viškom utakmica, ali nama je uspelo da to bolje iznesemo. I dalje su nam najveći rival, njihova rutina i kvalitet su neupitni, iako su ove sezone imali dosta problema. Već četvrti trener ih vodi, ali u poslednjim utakmicama su se stabilizovali, pre svega defanzivno, po čemu su godinama poznati. Dobro se poznajemo i ne verujem da će biti iznenađenja ni u postavci, a ni u stilu igre – rekao je Lazetić za klupski sajt.

Govorio je Lazetić i o teškom rasporedu koji očekuje njegovu ekipu.

– Za nas je plej-of počeo sa utakmicom protiv Voždovca i važno je što smo u dva duela, protiv vrhunskih protivnika, izvojevali pobedu. Pred nama su još dve izvanredne ekipe. Čukarički nam je treći protivnik u osam dana, ali mi imamo tu sreću i kvalitet da možemo da rotiramo igrače. Planiramo da i na ovoj utakmici pravimo promene u želji da budemo najbolji mogući – rekao je Lazetić.

Dodao je i da je svestan ciljeva koji se nalaze pred ekipom, koji su postavljeni sjajnim rezultatom u prethodnoj sezoni.

– Evo nas u perfektnoj poziciji u kojoj uživamo i ne želimo da je kvarimo. Trudićemo se da ni jednom protivniku ne olakšamo posao, jer sportski je svaku utakmicu odigrati punom snagom. Po tom pitanju sam i rigidan i rigorozan i prema sebi i prema igračima i mislim da su oni to prihvatili i da se ne bave bodovima, već samo ciljem. Ne pripremamo se samo za ovaj meč, čak ne ni samo za ovu sezonu, nama je Čukarički evropski rival i predstojeća utakmica može i te kako da nam posluži i kao odgovor za ono što nas čeka ukoliko izborimo Evropu - istakao je Lazetić.

Zaključio je bivši igrač Partizana sa time da će ovo biti veliki ispit zrelosti za njegovu ekipu.

– Ova utakmica, kao i naredne, biće veliki ispiti zrelosti za nas. Uspelo nam je da prošle godine budemo sjajni iako pod velikim opterećenjem, ali ako se opustimo, onda nismo ozbiljni profesionalci – zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima