MATIĆ SKREĆE PAŽNJU: "Ovakav talenat nismo imali od Vidića i Ivanovića"

Novosti online

05. 04. 2024. u 18:37

Fudbaleri Uba takmiče se u Prvoj ligi Srbije, a proslavljeni as Čelsija, Mančester junajteda i reprezentacije Srbije Nemanja Matić izjavio je da u toj ekipi postoji jedan momak na koga treba obratiti pažnju.

МАТИЋ СКРЕЋЕ ПАЖЊУ: Овакав таленат нисмо имали од Видића и Ивановића

FOTO: Tanjug/AP

Matić dodaje da je u pitanju mladi Miodrag Pivaš za koga tvrdi da je na sjajnom putu.

 - Miodrag Pivaš je veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac - smatra Nemanja Matić.

Sam Pivaš je prezadovoljan tretmanom koji ima, i kako sam dodaje, nije očekivao da će biti tako.

 - Iskreno, nadao sam se da ću u ovoj polusezoni više igrati, ali nisam očekivao da ću ovako brzo da se ustalim u prvih jedanaest, pogotovo zato što imam samo 18 godina. Drago mi je što sam u klubu koji brine o mladim igračima i daje šansu svima koji se trude i dokazuju svakog dana - rekao je Miodrag Pivaš.

Miodrag Pivaš ima 18 godina, proteklog leta je stigao iz Austrije gde je proveo deo života, igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog, a standardni je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije i Jedinstva za koji je ove sezone odigrao 16 utakmica.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)