POZNATA SUDBINA LUKE JOVIĆA? Evo gde bi Srbin trebalo da igra naredne sezone

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

05. 04. 2024. u 20:48

LUKA Jović igra dobru sezonu u Milanu i čini se da će biti nagrađen zbog toga.

ПОЗНАТА СУДБИНА ЛУКЕ ЈОВИЋА? Ево где би Србин требало да игра наредне сезоне

FOTO: Profimeida

Naime, kako prenosi poznati novinar Đanluka di Marcio uprava "rosonera" želi da produži ugovor sa srpskim napadačem.

- Među napadačima kojima ističe ugovor o aktuelnoj saradnji, najbliži ostanku je Luka Jović. Srbinu ide dobro, a Milan, koji ga smatra odličnom alternativom za nekog (finansijski/golgeterski) "vrednog" prvog napadača (što će Milanu biti primarna meta u letnjem prelzanom roku), razmišlja da li da Jovića zadrži - napisao je na svom sajtu Di Marcio.

Stefano Pioli bi trebalo da ostane na klupi italijanskog velikana, a to povećava šanse da nekadašnji igrač Real Madrida takođe ostane na "San Siru".

Luka Jović je ove sezone za Milan ove sezone odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima, postigao je osam golova i jednom asistirao.

On je do sada u karijeri nastupao Crvenu zvezdu, Benfiku, Ajntraht Frankfurt, Real Madrid, Fiorentinu i Milan.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)