IZBAČENI IZ FUDBALA: Kladili se na svoje poraze i dolijali, ali ko je još "pao" sa njima - posebna je priča!

Novosti online

08. 04. 2024. u 19:38

Rusija je ovih dana puna zanimljivih sportskih vesti, zbog rata u Ukrajini i posledica koje Rusi zbog toga imaju pred Olimpijske igre "Pariz 2024", a najnovije stižu iz fudbala - i imaju veze sa prevarama.

ИЗБАЧЕНИ ИЗ ФУДБАЛА: Кладили се на своје поразе и долијали, али ко је још пао са њима - посебна је прича!

Aleksa Stanković

Naime, petorica igrača fudbalskog kluba Kvant, drugoligaša iz Kaluškog regiona, suspendovana su jer su se aktivno kladila - i to mahom na poraze sopstvene ekipe.


Kako saznaje ruske novinska agencija RIA Novosti, petorica tih fudbalera, ali i sudija koji im se pridružio u kladioničarskim aktivnostima, praktično su odstranjeni iz fudbala "za sva vremena", jer neće moći da u njemu učestvuju narednih deset godina.


- Razlozi za suspenziju su brojne uplate koje su oni imali. Jedan od igrača, Magomed Isajev, uplatio je više od sedam miliona rubalja (oko 70.000 evra) tokom prethodnih nekoliko godina, a činio je to i koristeći rođake. Njegov saigrač Armen Avagjan je više od deset puta "igrao" na poraze svoje ekipe, a većina tih uplata donosila su mu dobitke - rekao je izovr pomenute agencije.


Na šta se tačno kladio suspendovani sudija - nije u ovom trenutku poznato javnosti, ali velika je verovatnoća da su u pitanju bile utakmice na kojima je upravo on delio pravdu. A kad je takav slučaj, ekipa "protiv koje" se kladio - baš i nema lak zadatak da pobedi, zar ne?

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)