DEJAN JOVELJIĆ JE NEZAUSTAVLJIV: Srbin postigao novi gol za LA Galaksi (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

14. 04. 2024. u 08:54

SRPSKI fudbaler Dejan Joveljić nastavlja da blista u dresu LA Galaksija. On je postigao novi gol u MLS-u i to u pobedi njegovog tima na gostovanju protiv Vankuner Vajtkepsa sa 3:1.

ДЕЈАН ЈОВЕЉИЋ ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ: Србин постигао нови гол за ЛА Галакси (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Bivši igrač Crvene zvezde je bio strelac prvog pogotka na utakmici. Igrao se 56. minut kada je 24-godišnji dao gol. Golman domaćeg tima je zaustavio udarac Gabrijela Peka, ali je povremeni reprezentativac naše zemlje bio na pravom mestu i smestio je loptu u mrežu rivala.

Ovo je bio šesti pogodak Joveljića na osam utakmica, uz to ima i jednu asistenciju. On deli prvo mesto liste najboljih strelaca sa još četiri igrača, a vredi istaći da ima jedan postignut gol više od Lionela Mesija.

Domaćin je u 77. minutu uspeo da izjednači preko Brajana Vajta. Ipak, fudbaleri LA Galaksija su u razmaku od dva minuta dva puta tresli mrežu domaćina i tako došli do sva tri boda. Strelci su bili Džozef Paintsil i Dijego Fagundez.

Tim iz "grada anđela" je sada prvi na tabeli u Zapadnoj konferenciji sa 15 bodova, ima dva više upravo od Vankuvera.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA: Ovako je Katai dao gol za Zvezdu protiv Radnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima