NAJPRLJAVIJI FUDBALER NA PLANETI: Ronalda je doveo do ludila, a uživa da maltretira i druge mega zvezde (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 11:51

Ali el Bulaihi je ljubiteljima fudbala malo poznato ime, ali je svojim partijama i ponašanjem na terenu skrenuo pažnju na sebe.

НАЈПРЉАВИЈИ ФУДБАЛЕР НА ПЛАНЕТИ: Роналда је довео до лудила, а ужива да малтретира и друге мега звезде (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Derbi meč između Al Hilala i Al Nasra u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije završen je pobedom domaćina rezultatom 2:1, a meč je obeležio direktan crveni karton Kristijana Ronalda.

Portugalac je odgurnuo pomenutog El Bulaihija laktom i zaradio isključenje, a ovo nije prvi put da stameni defanzivac provocira najbolje napadače sveta.

Na Mundijalu u Kataru 2022. godine El Bulaihi je nastupao za Saudijsku Arabiju, njegov nacionalni tim je šokantno savladao kasnijeg šampiona sveta Argentinu u grupnoj fazi 2:1, a El Bulaihi je bio u žestokom okršaju sa Lionelom Mesijem, dok je snimak kako mu preti postao viralan.

Naime, El Bulaihi je tada udario Mesija po leđima, pozvao ga na obračun uz uvrede i pretnje, što je razbesnelo Argentinca.

Sukobljavao se El Bulaihi i sa Hakimom Ziješom i Sadiom Maneom, te su mu ljubitelji fudbala dodelili titulu trenutno najomraženijeg fudbalera na planeti.

Česta su poređenja sa Serhiom Ramosom.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S