LEGENDA NEMAČKE NEMA DILEMU: Evo koju ekipu vidi kao osvajača Lige šampiona

Novosti online

19. 04. 2024. u 16:36

Bivši fudbaler Reala Mesut Ozil izjavio je da veruje da madridski klub može da osvoji Ligu šampiona, prenosi španska Marka.

ЛЕГЕНДА НЕМАЧКЕ НЕМА ДИЛЕМУ: Ево коју екипу види као освајача Лиге шампиона

Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Real je u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisao Mančester siti, a u polufinalu će igrati protiv Bajerna.

  - Real je odigrao fantastičnu utakmicu protiv Sitija. Englezi su dominirali skoro ceo meč, ali je Real odigrao inteligentno i sjajno se branio. Verujem da će Real da osvoji Ligu šampiona - rekao je Ozil, koji je igrao za Real od 2010. do 2013. godine.

Fudbaleri Reala dočekaće u nedelju u Madridu ekipu Barselone u meču 32. kola španske La Lige. Madridski klub je prvi na tabeli španskog prvenstva sa 78 bodova, dok je Barselona druga sa 70.

  - Kada sam ja igrao u Realu, 'El klasiko' je bila najvažnija utakmica na svetu. Na našu žalost, igrali smo protiv najbolje Barselone u istoriji. 'El klasiko' je pao i to je šteta. Nije Real kriv za to, nego Barselona, koja je u padu - dodao je nekadašnji nemački reprezentativac.

Ozil (35) je igračku karijeru završio prošle godine. On je za reprezentaciju Nemačke odigrao 92 meča i postigao je 23 gola.

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli