IGRAĆE U TREĆEM RANGU I U LIGI EVROPE?! Neverovatna situacija koja je zbunila i čelnike UEFA

Novosti online

19. 04. 2024. u 17:55

POMALO neverovatna situacija dolazi iz Nemačke, svojevrsni fudbaleski presedan gledaće navijači. Po prvi put će klub iz trećeg ranga takmičenja igrati u Ligi Evrope.

ИГРАЋЕ У ТРЕЋЕМ РАНГУ И У ЛИГИ ЕВРОПЕ?! Невероватна ситуација која је збунила и челнике УЕФА

FOTO: A. Ilić

Bajer iz Leverkuzena osvojio je titulu, oborio rekord po broju utakmica bez poraza, čak 44, a pored Kupa Nemačke gde se bore za trofej, mogu da osvoje i Ligu Evrope, gde ih čeka duel sa Romom.

Zanimljivo je da naspram sebe imaju Kajzerslautern, klub koji ima podjednako zanimljivu priču.

Kajzer se plasirao u finale Kupa Nemačke, ono što je zanimljivo, radi se o drugoligašu kojem preti ispadanje, s obzirom da su pretposlednji na tabeli.

Ukoliko bi Kajzerslautern osvojio šampionski pehar 25. maja na Olimpijskom stadionu u Berlinu, obezbedio bi direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Ali, istovremeno bi moglo da mu se desi da ispadne u treću nemačku ligu, što bi bio presedan u UEFA takmičenjima, rezervisano za najbolje ekipe Evrope.

Trenutno, Kajzerslautern je na pretposlednjem 17. mestu, sa dva boda manje od pozicije koje vodi u baraž za opstanak. Uz njih se za opstanak bori i slavni Šalke kome preti bankrot i status amatera ako ispadne iz Cvajte.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)