''NEĆEMO U ZAJEČAR!'' Navijači OFK Beograda neće bodiriti ljubimce na ''domaćim'' utakmicama

Filip Milošević

19. 04. 2024. u 18:00

Najvatreniji navijači OFK Beograda, plava unija, neće organizovani bodriti klub na domaćim utakmicama, odluka je navijače grupe.

НЕЋЕМО У ЗАЈЕЧАР! Навијачи ОФК Београда неће бодирити љубимце на домаћим утакмицама

Foto: N. Paraušić

- Od sledeće godine, OFK Beograd će igrati „domaće“ utakmice na stadionu u Zaječaru, jer je naš stadion, koji je u vlasništvu Grada Beograda, u fazi raspada preko deset godine i kako je najavljeno počeće rekonstrukcija stadiona koju smo dugo čekali, što je i razlog našeg igranja u Zaječaru. Opcije igranja u Beogradu nije bilo, jer neki klubovi kreću sa renoviranjem svojih stadiona, a isto tako neki klubovi koji jednostavno nisu mogli, ili želeli da izađu u susret.

Podsećamo da je prava rekonstrukcija krenula pre deset godina u organizaciji kluba, ali je grad Beograd usred renoviranja zaustavio sve i nije dao klubu da se nastavi rekonstrukcija.

Grad Beograd je glavni krivac za zapostavljanje Omladinskog stadiona, jer su u interesu oduvek bili samo Partizan i Zvezda - poruka je navijača OFK Beograda.

Odluka navijačke grupe i Kluba prijatelja OFK Beograda, kako stoji u saopštenju, ima jednoglasni sadržaj.

- Dok se ne vratimo na naš stadion, nećemo organizovano pratiti „domaće“ utakmice, već ćemo ići samo na gostovanja. A mi ćemo se nikad složnije boriti da se to ostvari, kao što smo se i izborili prethodnih godina da sačuvamo klub od gašenja.

U nadi da će država, kao i Grad Beograd, započeti obećanu rekonstrukciju što pre, jer bi sramota bila da razni klubovi bez trunke istorije dobijaju nove stadione, a da veliki OFK Beograd, polufinalista Kupa pobednika kupova igra na oronulom Omladinskom stadionu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju