LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: "Farmaceuti" oborili neverovatan rekord

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

19. 04. 2024. u 18:30

BAJER Leverkuzen je hit u Evropi ove sezone. "Farmaceuti" su prvi put u istoriji osvojili Bundesligu, a još uvek nemaju poraz.

ЛЕВЕРКУЗЕН НАСТАВИО ДА ПИШЕ ИСТОРИЈУ: Фармацеути оборили невероватан рекорд

FOTO: Tanjug/AP

Pored titule u Nemačkoj, izabranici Ćabija Alonsa će igrati u polufinalu Lige Evope, kao i finalu Kupa gde će im rival biti Kajzerslautern.

Leverkuzen je do sada odigrao 44 utakmice u svim takmičenjima i ekipa još uvek nije teren napustila pognute glave. Vrlo lako je prvi poraz mogao da se dogodi u četvrtak, ali je Džeremi Frimpnog u finišu utakmice doneo remi protiv Vest Hema (1:1).

Ako se računaju samo lige petice ovo je najduži niz bez poraza u jednoj sezoni. Juventus je u sezoni 2011/2012 godine imao seriju od 43 meča u kojima nije izgubio.

Kada se gledaju i ostala prvenstva, duži niz imaju samo hrvatski klubovi Dinamo i Rijeka - 45 koji su to ostvarili u sezonama 2014/2015, odnosno 2016/2017.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)