REAL OSTAJE BEZ HEROJA: Napravio razliku na El klasiku, a ne zna da li ostaje u Madridu

Filip Milošević

22. 04. 2024. u 12:25

Fudbaler Reala Lukas Vaskez izjavio je danas da još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, ali je istakao da voli da igra u madridskom klubu, prenose španski mediji.

РЕАЛ ОСТАЈЕ БЕЗ ХЕРОЈА: Направио разлику на Ел класику, а не зна да ли остаје у Мадриду

FOTO: EPA

Fudbaleri Reala pobedili su sinoć u Madridu ekipu Barselone rezultatom 3:2, a Vaskez je postigao jedan gol za svoj tim.

- Volim da igram u Realu. To je moj san. Moja budućnost? Ne znam još ništa o tome, želim da se fokusiram samo na ovu sezonu - rekao je Vaskez.

On ima ugovor sa Realom do 30. juna ove godine.

Vaskez (32) je član madridskog kluba od 2007. godine, a ove sezone je odigrao 32 meča za Real.

Trener Reala Karlo Ančeloti pohvalio je Vaskeza posle meča sa Barselonom.

- On nam je vrlo bitan igrač, puno toga je napravio tokom sezone, kao i Karvahal, koji je jedan do najboljih bekova na svetu. Lukas je napravio razliku na meču sa Barselonom - rekao je Ančeloti.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno