NIŠ I NOVI SAD SLAVE: Fudbalski savez Srbije doneo važne odluke, dva grada doživela veliku čast - ali uživaće i svi superligaši

Novosti online

28. 04. 2024. u 15:25

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora, kojom je predsedavao Branislav Nedimović, potpredsednik naše kuće fudbala.

НИШ И НОВИ САД СЛАВЕ: Фудбалски савез Србије донео важне одлуке, два града доживела велику част - али уживаће и сви суперлигаши

FOTO: A. Ilić

Jedna od najvažnih odluka odnosi se na realizaciju projekta modernizacije fudbalske infrastrukture i instalacije najmodernijih travnatih podloga na svim terenima Superlige Srbije, ali i širom naše zemlje.

Doneta je odluka o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Nišu i Novom Sadu, projekata koji će biti od kapitalne važnosti za razvoj fudbala u Srbiji. Pored toga, predviđena je i rekonstrukcija Sportskog centra Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

Važna odluka odnosi se i na usvajanje Predloga Strategije razvoja fudbala u Srbiji za period od 2024. do 2028. godine.

Nastavljena je i pomoć klubovima i regionalnim fudbalskim savezima u vidu sportske opreme. Do sada je više od 2000 klubova dobilo donaciju Fudbalskog saveza Srbije.

Na sednici Izvršnog odbora FSS doneta je odluka i o zakazivanju Treće redovne sednice Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, koja će biti održana 27. maja u Sportskom centru u Staroj Pazovi, sa početkom od 12 sati.

BONUS VIDEO: Tinejdžeri golgeteri - najmlađi strelci u istoriji svetskih prvenstava

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)