TRENER BUDUĆNOSTI DOBIO JEZIVE PRETNJE: Brnoviću saopštili da su mu oteli ćerku, tražili 20.000 evra

Tanjug

03. 05. 2024. u 19:28

SLUŽBENICI Odeljenja bezbednosti Podgorica reagovali su na prijavu koju je M.B. supruga trenera fudbalskog kluba Budućnost Ivana Brnovića podnela policiji, a u kojoj se navodi da joj je sa skrivenog broja telefona upućen poziv kojom joj nepoznato lice saopštilo da je njihova maloletna ćerka oteta i da je u zamenu tražen novac u iznosu od 20.000 evra, uz pretnju po život deteta.

ТРЕНЕР БУДУЋНОСТИ ДОБИО ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ: Брновићу саопштили да су му отели ћерку, тражили 20.000 евра

foto: N. Paraušić

M.B. je odmah po pozivu utvrdila da se njena ćerka nalazi u porodičnoj kući, na sigurnom, pa se javila u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica kako bi prijavila slučaj, saopštila je crnogorska policija.

- Preduzimajući mere i radnje u cilju rasvetljavanja celokupnog događaja, pripadnici podgoričke policije identifikovali su broj telefona sa kojeg je upućen sporni poziv oštećenoj i utvrđeno je da je vlasnik maloletno lice staro 13 godina, a sa kojim se u momentu pozivanja, nalazilo još jedno maloletno lice istog godišta - navodi policija.

Dodaje se da je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog dela, s obzirom na to da su krivično neodgovorna zbog svojih godina.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!