SVILAR BLISTAO I SAČUVAO ROMU: Nesuđeni golman Srbije održava san o Ligi šampiona, Juventusu samo bod

Novosti online

05. 05. 2024. u 22:56

ROMA I Juventus sastali su se u derbiju 35. kola serije A, duel je završen rezultatom 1:1.

СВИЛАР БЛИСТАО И САЧУВАО РОМУ: Несуђени голман Србије одржава сан о Лиги шампиона, Јувентусу само бод

FOTO: EPA

Iako je pitanje šampiona u Italiji već rešeno, vodi se žestoka bitka za putnike u Ligu šampiona. Serija A daće naredne sezone pet predstavnika u eliti, a za peto mesto vode veliku bitku Roma i Atalanta.

Utakmica je odlično krenula po Rimljane. Lukaku se našao na pravo  mestu u pravo vreme za vođstvo svog tima u 15. minutu.

Nije Juventus želeo potom da taktizira, krenula je ekipa Masimilijana Alegrija u napad, a do izjednačenja je došla posle serije grešaka odbrane Rimljana, posle dodavanja Kijeze Bremer je bio nepogrešiv u 31. minutu.

Malo ko je tada pomislio da će mreže u ostatku meča biti netaknute. A najzaslužniji za to bio je Mile Svilar, sada već bivši reprezentativni golman srpskog nacionalnog tima.

Imao je i dosta sreće u kad je u 47. minutu Kijeza topovski šutirao sa više od 20 metara, lopta je pogodila stativu i odbila se u polje. Odbranio je Svilar potom još nekoliko udaraca gostiju iz Torina, zaključno sa onim iz 84. minuta, kad je Kostić maestralno izveo korner, a Kin šutirao glavom, ali je golman Rome izbio loptu.

Dušan Vlahović je na ovom meču bio starter, svoje mesto ustupio je Arkadijušu Miliku u 76. minutu. Filip Kostić je meč počeo sa klupe, u igru je ušao u 60. minutu umesto Vee.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima