HAOS U FENERBAHČEU ZBOG SRBINA: Tadić i DŽeko zaratili sa trenerom

Novosti online

10. 05. 2024. u 12:45

Fudbaleri Fenerbahčea sada su već izvesno izgubili od Galatasaraja "rat" za titulu.

ХАОС У ФЕНЕРБАХЧЕУ ЗБОГ СРБИНА: Тадић и Џеко заратили са тренером

FOTO: Profimedia

Tri kola pre kraja ima šest bodova manje od ljutog rivala usled lošeg finiša sezone, izazvanog i unutrašnjim sukobima trenera Ismaila Kartala i najboljih fudbalera Dušana Tadića i Edina Džeka.

Turski list Sabah otkriva da su razmirice između Tadića i Džeka sa jedne i Kartala, sa druge strane, došle do tačke pucanja jer nije hteo da na njihov predlog angažuje za pomoćnika bivšeg trenera Partizana Zorana Mirkovića.

FOTO: M. Vukadinović

Na to se nadovezao sukob Kartala sa balkanskim tandemom oko taktičkih ideja, posle čega su Tadić i Džeko otišli kod predsednika Alija Koča da mu se žale da Fener nema adekvatan stručni štab i predložili imena za pojačanja.

Od Koča su dobili pozitivne povratne informacije, pa je kao ideja sinulo dovođenje Mirkovića, bivšeg člana upravo Fenerbahčea u periodu od 2000. do 2003. godine.

Kartalu je ponuđeno da se popularni Batica vrati u Istanbul, ali je odbacio takvu mogućnost. Zato će gotovo sigurno biti smenjen, pošto je Koč već počeo potragu za novim trenerom. Izvesno, biće strani stručnjak.

Nakon toga je Fenerbahče upao u rezultatsku krizu, sada, na tri kola do kraja, ima šest bodova manje od Galatasaraja. U pretposlednjem kolu na programu je veliki derbi između ova dva tima, ali čak i u slučaju pobede, Fenerbahče nema velike šanse.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)