"DA NAM NIJE GOLMANA..." Albert Nađ, iskreno, o situaciji u kojoj je ekipa FK Partizan

Novosti online

12. 05. 2024. u 22:46

Tri kola pre kraja Superlige Srbije u fudbalu Partizan je u plej-ofu pobedio Mladost iz Lučana, ali konačan rezultat, 3:0, nije oduševio trenera crno-belih, Alberta Nađa.

ДА НАМ НИЈЕ ГОЛМАНА... Алберт Нађ, искрено, о ситуацији у којој је екипа ФК Партизан

FOTO: Partizan/ M. Todorović

"Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom. Mislim da smo imali dominaciju u prvom poluvremenu, ali isto tako mislim da je protok lopte bio izuzetno spor", rekao je Nađ za TV Arena sport posle pobede protiv Mladosti.

Tome je, gotovo u dahu, dodao:

"Mladost se u prvom poluvremenu izuzetno dobro branila, vratila se na svojih 25-30 metara, gde mi nismo imali onaj protok lopte kakav je bio u Kruševcu gde smo imali mnogo više šansi, a nismo uspeli da ostvarimo pobedu", rekao je strateg crno-belih.


On je posebno istakao još jednu sjajnu partiju golmana Aleksandra Jovanovića.


"Ne znam koji već put, fantastično je reagovao kod rezultata 1:0 za nas, odbranio zicer Lučanima i to se ponavlja od početka prvenstva, praktično. Moramo da budemo objektivni i reći da nije njega, verovatno bismo sada pričali o nekoj drugoj poziciji na tabeli. Sve u svemu moramo da popravimo mnogo, mnogo moramo brže da igramo. Ne mislim da trčimo brže, već da lopta ide brže, da igramo sa što manje dodira i što više ugrožavamo protivnika. Da li ćemo to uspeti u narednom periodu... Mislim da je on vrlo kratak, pa je u njemu najvažnije da ostvarimo rezultat", istakao je Nađ.

Podsetimo, uz šest bodova koliko je još svakoj ekipi ostalo u opticaju, Partizan je na drugom mestu tabele Superlige, sa +2 u odnosu na trećeplasirani TSC.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)