VLAHOVIĆ NAGOVESTIO DA LI MENJA SREDINU? Srpski napadač se zahvalio svima, pa poslao bitnu poruku navijačima

Novosti online

16. 05. 2024. u 13:39

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan zbog osvajanja Kupa Italije sa torinskim klubom i dodao da je njegov tim ostvario ciljeve za ovu sezonu, prenosi Skaj Italija.

ВЛАХОВИЋ НАГОВЕСТИО ДА ЛИ МЕЊА СРЕДИНУ? Српски нападач се захвалио свима, па послао битну поруку навијачима

FOTO: Tanjug/AP

Vlahović se na početku zahvalio svima na podršci.

 - Zahvaljujem se svima. Ove sezone smo se suočili sa brojnim poteškoćama. Ostvarili smo dva cilja, koja smo postavili na početku sezone. Kvalifikovali smo se za Ligu šampiona i osvojili Kup Italije, tako da smo ostvarili ciljeve za ovu sezonu - rekao je Vlahović.

Juventus je već obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 67 bodova. Inter je ubedljivo prvi sa 92 boda dva kola pre kraja šampionata.

Juventus je sinoć osvojio rekordni 15. trofej Kupa Italije u istoriji kluba.

 - To nije dovoljno, sledeće sezone moramo da težimo tome da osvojimo sve. Mi smo Juventus, to je naš DNK i ono što navijači očekuju od nas - naveo je napadač Juventusa.

Vlahović je sa Partizanom osvojio jednu titulu i dva Kupa Srbije.

  - Ovo je moj prvi trofej sa Juventusom. Dao sam i gol u finalu Kupa Srbije, osvojili smo trofej. Međutim, neverovatno je osvojiti trofej sa Juventusom. Želim još mnogo pobeda i trofeja sa ovim klubom - zaključio je Vlahović.

Fudbaleri Juventusa osvojili su Kup Italije, pošto su sinoć u Rimu u finalu ovog takmičenja pobedili Atalantu 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Vlahović.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom