SLAVLJE UZ PARTIZANOVU PESMU: Luda žurka u Solunu posle osvajanja pehara u šampionatu Grčke

S. R.

20. 05. 2024. u 19:18

SOLUNSKI princ se okitio peharom. Fenomenalni Andrija Živković, najbolji igrač PAOK ove sezone vodio je crno-bele do zaslužene titule u grčkom šampionatu. Nekadašnji as Partizana u čijim redovima je ponikao i stasao, direktno je dirigivao igrom svog tima, na vrućem gostujućem terenu ormaženog rivala Arisa (2:1) pomogao je timu da tek četvrti put u istoriji zavredi naziv državnog prvaka.

СЛАВЉЕ УЗ ПАРТИЗАНОВУ ПЕСМУ: Луда журка у Солуну после освајања пехара у шампионату Грчке

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Sa igračem manje u poslednjih 15 minuta, ofanzivac je bio asistent kod prvog gola Tomasa, da bi veteran Tajson bio "meč-viner" za prekid posta. Dugih pet godina, od sezone 2018/2019. čekao je tim sa Tumbe da ponosno podigne krunu. Stoga i ne čudi veliko slavlje koje je upriličeno, ali i suze na licima igrača čim je sudija svirao kraj duela.

Emocije su bujale iz svih u delegacija, budući da je četa Lučeskua izdržala je napornu trku koja je u Grčkoj bila nikad zanimljivija. U nju su bila "umešani", maltene do poslednjeg kola Panatinaikos, Olimpijakos i AEK. Najveći teret podneo je bez premca najbolji fudbaler bio je Živković. Uostalom, to pokazaju i brojke. Sa deset golova i osam asistencija u prvenstvu koje je često neatraktivno i sa najmanje golova u mreži.

Luda žurka, koja je počela u svlačionici. U rosteru PAOK i u uspehu uživao je još jedan nekadašnji igrač Partizana golman Živko Živković. Pokazali su bivši asovi kluba iz Humske da zapevaju i najvijačke pesme crno-belih. Tokom jučerašnjeg dana, viceprvak naše zemlje uputio je i prigodnu čestitku putem društvenih mreža.

- Čestitamo našem bratskom klubu na tituli - napisali su crno-beli.

Veliko slavlje sa stadiona, vrlo brzo se prenela i na ulice Soluna. Hiljade navijača, sa bakljama radovalo se zajedno sa svojim herojima. Do duboko u noć, skoro do jutra nikome nije padalo napamet da se raziđe.

Treća zemlja, treća titula

NASTAVIO je niz titula u nacionalnim prvenstvima Andrija Živković. Bio je Žile šampion sa Partizanom u dva navrata 2013/2014. i 2014/2015. Isti podvig napravio je i u dresu Benfike 2016/2017, kao i 2018/2019. godine. Sada je stigao i pehar u Grčkoj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju