NOVI POSAO: Nekadašnji Zvezdin biser postao trener u OFK Beogradu

Novosti online

21. 05. 2024. u 13:16

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Filip Janković odlučio je da okonča svoju karijeru u 29. godini. Janković, za koga se predviđala blistava karijera, zbog čega je dobio nadimak "novi Piksi", nažalost nije ispunio očekivanja. On je u crveno-belom dresu debitovao sa 16 godina, dok je trener tima bio Robert Prosinečki.

НОВИ ПОСАО: Некадашњи Звездин бисер постао тренер у ОФК Београду

Foto: Novosti arhiva

Na kraju je u Zvezdi upisao svega tri nastupa i brzo je napustio tim iz Ljutice Bogdana.

Karijeru je nastavio u Italiji, gde se nastavio njegov pad, da bi onda se preselio u Sloveniju, gde je igrao za Domžale. Nastavio je svoje fudbalsko putešestvije, pa se iz Slovenije otisnuo u Španiju, gde je igrao u trećoj ligi, dok je njegov poslednji klub u karijeri bila ekipa Laktaši, koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Janković je na kraju odlučio da bude trener, a njegov prvi klub koji će predvoditi će biti OFK Beograd, gde će trenirati mlađe kategorije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima