DETALJAN PLAN: Evo šta će se sve dešavati kada počne Zvezdina proslava titule! Detaljno: od "Marakane" do Kalemegdana

Novosti online

24. 05. 2024. u 15:16

Fudbaleri Crvene zvezde će proslaviti 35. šampionsku titulu u istoriji kluba, kao i četvrtu duplu krunu u nizu na stadionu “Rajko Mitić” u subotu, 25. maja, od 19 časova na utakmici sedmog kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Čukaričkog, a ljubitelje fudbala, naročito one kojima su crveno-beli dragi, očekuje bogat i sadržajan program na pobedničkoj ceremoniji.

ДЕТАЉАН ПЛАН: Ево шта ће се све дешавати када почне Звездина прослава титуле! Детаљно: од Маракане до Калемегдана

FOTO: FK Crvena zvezda

Uoči početka meča, šefu stručnog štaba domaćih Vladanu Milojeviću biće uručena simbolična plaketa povodom više od 200 mečeva na klupi Crvene zvezde.

"Time će otpočeti i prelepa koreografija na Marakani, koja će sigurno probuditi pregršt prelepih emocija kod svih zvezdaša", otkrivaju u Zvezdi, dodajući:

"Verujemo da će naši prvotimci nastaviti sa dobrim partijama i prirediti utakmicu za uživanje, a svi oni koji na stadion dođu ranije, imaće priliku da pred početak meča uživaju u snimcima golova iz aktuelne sezone, koji će biti emitovani na semaforu".
 
Pred kraj utakmice nad Marakanom će "leteti" i "kružiti" veliki crveno-beli dres sa brojem 35, u znaku i simbolu broja osvojenih titula Zvezde, a čim sudija označi finiš meča, uslediće ceremonija dodele medalja i pehara na bini postavljenoj na centru terena.
 
Po završetku proslave na stadionu, crveno-bela žurka će se preseliti na Kalemegdan, gde će uslediti "novi spektakl, doživljaj za pamćenje, koji će prirediti navijači i fudbaleri na beogradskoj tvrđavi", kako to otkrivaju sa Marakane.

Pratite i Zvezdu, ali i druge stvari iz fudbala i ostalih sportova - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)