VELIKI POSAO NOVOG PAZARA: Adem LJajić ostaje u klubu!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 05. 2024. u 20:47

NIJE Novi Pazar odigrao sezonu u Superligi Srbije onako kako je želeo, ali je klub uradio veliki posao što se tiče tima za narednu sezonu.

ВЕЛИКИ ПОСАО НОВОГ ПАЗАРА: Адем Љајић остаје у клубу!

FK Novi Pazar

Naime, u klubu će ostati najbolji igrač Adem Ljajić, kao i golman Nikola Mirković. Nema sumnje da je ovo sjajan potaz čelnika ovog tima.

- FK Novi Pazar čuva najvažnije karike. Adem Ljajić i Nikola Mirković i naredne sezone nosiće dres Novog Pazara, rezultat je dogovora Uprave kluba i pomenutog dvojca. Oni su bili ključni igrači našeg tima u sezoni 23/24. Obojica su u Novi Pazar stigli na početku sezone. Ljajić je postigao do sada osam golova i dodao pet asistencija i najbolji je strelac tima, dok je Nikola Mirković kao kapiten i jedan od najboljih golmana u ligi uspeo da sačuva svoju mrežu na 12 utakmica ove sezone - stoji u saopštenju Novog Pazara.

Novi Pazar je igrao dobro u prvom delu sezone, a onda je u drugom totalno podbacio i nije uspeo da se plasira ni u plej-of.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)