POTRAGA ZA NOVIM TRENEROM ZAVRŠENA: Vensan Kompani na klupi Bajerna

Novosti online

29. 05. 2024. u 18:21

Belgijski fudbalski stručnjak, Vensan Kompani novi je trener Bajerna iz Minhena, saopštio je danas nemački klub.

ПОТРАГА ЗА НОВИМ ТРЕНЕРОМ ЗАВРШЕНА: Венсан Компани на клупи Бајерна

Foto: Profimedia

Kompani (38) je potpisao ugovor na tri godine, a klub iz Minhena je platio 10,2 miliona funti engleskom Barnliju za novog trenera, prenosi Skaj sport.

- Radujem se izazovu koji predstavlja Bajern. Čast je što ću raditi u ovom klubu jer je Bajern institucija u internacionalnom fudbalu. Volim kada ekipa ima posed lopet i kada je kreativna. Takođe moramo da budemo hrabri i agresivni na terenu - rekao je Kompani.

Belgijanac je u Barnliju proveo dve godine, u prvoj je engleski klub uveo u Premijer ligu, dok je u drugoj ispao iz prvenstva. Radio je i kao trener Anderlehta.

Bajern je prethodno želeo da angažuje Ćabija Alonsa, Ralfa Ragnika i Julijana Nagelsmana, ali sva trojica su odbili ponude.

Bavarski klub je ove sezone ostao bez trofeja prvi put posle 13 godina, pošto je u Bundesligi završio kao treći, ispao je u polufinalu Lige šampiona od Real Madrida, dok je u Kupu Nemačke ispao od trećeligaša Sarbrikena.

BOUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka