„ZAVESA“ NA GRADSKOM STADIONU: Fudbaleri Sloge sutra završavaju uspešnu sezonu

G. ĆIROVIĆ

30. 05. 2024. u 10:52

Utakmicom poslednjeg kola plej-ofa na Gradskom stadionu u Kraljevu protiv Mokre Gore, koja je zakazana za sutra (17.30), fudbaleri Sloge spustiće zavesu na uspešnu sezonu u Šumadijsko-raškoj zoni.

„ЗАВЕСА“ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ: Фудбалери Слоге сутра завршавају успешну сезону

G.Šljivić

Kraljevački „beli“ su još pre nekoliko kola i teoretski obezbedili prvo mesto i plasaman u Srpsku ligu u koju se vraćaju posle samo godinu dana provedenih u zonskom rangu takmičenja.

Ekipa trenera Aleksandra Trišovića je na terenu opravdala ulogu favorita i gotovo tokom cele sezone bila dominantna u odnosu na rivale. Sada je pred upravom i ovdašnjim gradskim čelnicima zadatak da tokom letnje pauze ojačaju klub na svim pozicijama, i u organizacionom, tehničkom i igračkom smislu, kako se ne bi ponovila situacija da Sloga, sa višedecenijskim renomeom i tradicijom, tavori na niskim granama, na margini srpskog fudbala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ZA PREVENCIJU GOJAZNOSTI I DIJABETESA: Dečja bolnica u Novom Sadu dobila najsavremeniju Inbody vagu