MARKO ARNAUTOVIĆ I CRVENA ZVEZDA? Fudbaler Intera doneo odluku o budućnosti

A. I.

30. 05. 2024. u 22:30

SPEKULISALO se dosta o sudbini Marka Arnautovića koji je prethodnu sezonu proveo u Interu, a sada su stvari potpuno jasne.

МАРКО АРНАУТОВИЋ И ЦРВЕНА ЗВЕЗДА? Фудбалер Интера донео одлуку о будућности

FOTO: Tanjug/AP

Naime, reprezentativac Austrije stigao je u Inter iz Bolonje na pozajmicu uz obavezan otkup za obeštećenje od osam miliona evra, plus još dva na ime bonusa. 

Neroazuri su otkupili njegov ugovor, i sada je vezan za Milano još godinu dana, a tamošnji mediji prenose da je "veoma srećan u interu i da će tu igrati i naredne sezone". 

Ovih dana je u medijima bilo dosta spekulacija oko toga gde bi Arnautović mogao da igra naredne sezone, pominjalo se i interesovanje Crvene zvezde, a italijanskji mediji su pisali kako Inter navodno pokušava da ga proda, posebno nakon što je obezbedio dolazak Mehdija Taremija kao slobodnog igrača iz Porta.

- Ne znam o čemu ljudi pišu, oni stvaraju nešto ni iz čega. Niko nije razgovarao ni sa mnom ni sa mojim agentom. Imam ugovor sa Interom, veoma sam srećan u Interu i ostaću u Interu“, rekao je Arnautović za 'Die Presse' i po svemu sudeći otklonbio sve dileme.

Arnautović se trenutno priprema sa selekcijom Austrije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i velike su šanse da će se posle tog takmičenja povući iz nacionalnog tima.

- Posle EP razgovaraću sa porodicom, sa onima koji su mi bliski, ali i sa trenerom. Videću da li još imam tu želju. Nije fizički problem, zaista uživam da igram za reprezentaciju i ponosan sam na ono što sam uradio ovde, poručio je Arnautović.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka