MARAKANA SE TRESE! Zvezda spremila ponudu za najboljeg strelca šampionata Holandije

Novosti online

03. 06. 2024. u 11:29

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da Crvena zvezda pravi tim od 90.000.000 evra i da na Marakani žele moćnu ekipu.

МАРАКАНА СЕ ТРЕСЕ! Звезда спремила понуду за најбољег стрелца шампионата Холандије

Foto: EPA

Crveno-beli su četvrti put zaredom osvojili duplu krunu u srpskom fudbalu i igraće plej-of za plasman u Ligu šampiona.

Da je najava velikog ulaganja ozbiljna dokazuje i informacija da su Beograđani opipali šanse za angažovanje Vangelisa Pavlidisa (25), saznaje Sport klub.

Reč je o napadaču koji je u tek završenoj sezoni bio najbolji strelac holandske Eredivizije sa 29 golova na 34 utakmice.

Ukupno je u svim takmičenjima imao 46 nastupa, 33 pogotka i šest asistencija, a prema Transfermarktu vrednost mu je 25.000.000 evra!

Izvesno je da neće ostati u AZ Alkmaru, a ulazi u poslednju godinu ugovora i ta činjenica trebalo bi poprilično da utiče na smanjenje cene.

Moraće crveno-beli da "razbiju kasu" i opredele se za nikad veća ulaganja u autora šest golova na 36 utakmica u dresu "helena."

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)