ZVEZDA IMA NOVOG ŠTOPERA: Crveno-beli doveli reprezentativca Srbije kao zamenu za Aleksandra Dragovića

Filip Milošević

03. 06. 2024. u 14:23

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Stojić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je danas beogradski klub.

ЗВЕЗДА ИМА НОВОГ ШТОПЕРА: Црвено-бели довели репрезентативца Србије као замену за Александра Драговића

Foto: Profimedia

Kako formalnosti nalažu, Stojić će i zvanično postati fudbaler Zvezde od prvog dana prelaznog roka, a s obzirom na to da se našao na spisku Dragana Stojkovića za Evropsko prvenstvo, timu će se priključiti po završetku reprezentativnih obaveza.

- Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Milojevićem, i poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom - rekao je Stojić koji je zadužio dres sa brojem 15 koji je doskoro nosio Aleksandar Dragović.

BONUS VIDEO:  "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju