GARSIJA NAPUSTIO LA LIGU: Bajer pazario u Španiji

Novosti online

13. 06. 2024. u 22:40

Španac, Aleks Garsija počinje novo poglavlje u fudbalskoj karijeri, pošto je danas potpisao ugovor na duže staze sa Bajerom iz Leverkuzena i definitivno napustio Đironu, La Ligu i domovinu.

ГАРСИЈА НАПУСТИО ЛА ЛИГУ: Бајер пазарио у Шпанији

Foto: Profimedia

Osvajač minule Bundeslige "potpisao" ga je do 2026. godine, pa bi ovaj vezista trebalo vrhunac karijere da dočeka i proživi u redovima "farmaceuta", u Bundesligi i, makar sledeće sezone, u Ligi šampiona.

Mogao je deo evropske klupske elite da bude i kao član trećeplasiranog tima sa Pirineja, ali je odbio i tu mogućnost i poziv Barselone, očigledno smatrajući da je vlasnik nemačke duple krune i finalista poslednje Lige Evrope bolja sredina za njega.

Verovatno kao i svi ljubitelji fudbala širom Evrope, i ja sam se divio fantastičnim dostignućima Bajer Leverkuzena u prošloj sezoni. Presrećan sam što je klub kao što je Bajer odlučio da me angažuje. Sada je na meni da opravdam očekivanja i doprinesem nastavku dobrih rezultata - izjavio je Španac nakon potpisivanja ugovora.

Novajlija Bajera ima iza sebe tri sezone u Đironi, s kojom je prevalio put od Segunde do Primere, a u karijeri je još igrao za Viljareal, Mančester siti, Muskron, Eibar i Dinamo iz Bukurešta. Bio je na širem spisku reprezentacije Španije za EURO 2024, ali nije preživeo zadnju "seču" imena. 

BONUS VIDEO Da li je Stamenić bio u ofsajdu?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje