KEK NIJE TURISTA: Selektor Slovenije u svom stilu najavljuje meč sa Danskom

N. I.

15. 06. 2024. u 18:47

FUDBALERI Srbije i Engleske igraju sutra od 21 sat u elzenkirhenu, ali kada budu obuvali kopačke u svojim svlačionicama, pred izlazak na zagrevanje saznaće šta se dogodilo na premijernom meču grupe "C". U njemu Slovenija i Danska u Štutgartu od 18 časova kreću u borbu za bodove.

КЕК НИЈЕ ТУРИСТА: Селектор Словеније у свом стилу најављује меч са Данском

FOTO: Tanjug/AP

Prognoze kažu da su ove dve selekcije u grupi autsajdera neše grupe, ali upravo će njihov međusobni duel biti zanimljiv iz više razloga. Prvo, da vidimo šta "orlove" može da čeka u preostala dva meča, posle duela sa Englezima, a zatim i da se možda širom Srbije i dijaspore navija za remi u duelu Slovenija-Danska. Jer, tako bi u startu bili na tabeli "prikočeni" izabrnaci Kaspera Hjulmanda i Matjaža Keka.

- Došli smo na Prvenstvo Evrope sa namerom da se hrabro suprodstavimo svakom timu u našoj grupu. Zna se da je Engleska favorit, ali već u prvoj utakmici sa Slovenijom želimo da ostvarimo rezultat koji nam daje nadu u plasman u drugi krug takmičenja. Vredo smo se spremali za ovaj duel - kaže selektor Danaca Hjulmand.

Njegov kolega na klupi Slovenije Matjaž Kek bio je još slikovitiji u najavi utakmice.

- Mogu da obećam da Slovrnija neće biti u ulozi nekakvog fudbalskog turiste na ovom Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. Još kada je završen žreb i kada smo shvatili da smo u grupi sa Danskom, Srbijom i Engleskom bilo nam je jasno da želimo da budemo takmičarski ravnopravni u svakoj od tri utakmice u grupnoj fazi. Prvi ispit je Danska i danima smo radili na pripremi ovog meča. Nadam se da će naši navijači imati razloga za zadovoljstvo posle utakmice u Štutgartu - kaže Kek.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk