STANOJEVIĆ POČEO NOVU ERU U HUMSKOJ! Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Tanjug

17. 06. 2024. u 11:21

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, predvođeni novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

СТАНОЈЕВИЋ ПОЧЕО НОВУ ЕРУ У ХУМСКОЈ! Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

Foto: FK Partizan

Povratnik na mesto trenera je na početku priprema okupio ekipu bez dela stranaca - Bibarsa Natha, Gajasa Zahida, Ksandera Severine Alda Kalulua i Nejtana de Medine, koji će se naknadno priključiti ekipi narednih dana.

Na prvom treningu su se pojavili golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić; defanzivci: Nikola Antić, Svetozar Marković, Bojan Kovačević, Nikola Miličić, Marko Živković, Aleksandar Filipović, Aranđel Stojković, vezni igrači: Mateja Stjepanović, Frenk Kanute, Leonard Ovusu, Aleksandar Šćekić, Jung In Goh, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Janko Jevremović, Bogdan Mirčetić; i napadači: Nemanja Nikolić, Samed Baždar, Dušan Jovanović, Mateuš Saldanja, Đorđe Jovanović.

Prvotimcima su se na početku priprema pridružili i igrači iz omladinske škole: golman - Vukašin Jovanović, fudbaleri Ognjen Ugrešić, Nikola Simić, Milan Roganović, Dimitrije Janković i Mihailo Petrović, kao i Mihajlo Petković koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru.

Trener Stanojević će u sredu odlučiti da li će neko od igrača iz omladinske škole sa ekipom na pripreme u Sloveniji.

Ekipa će do srede raditi u Beogradu, a od 20. do 28. juna će obaviti bazični deo priprema u Sloveniji, u Termama Čatež, gde je planirano da "crno-beli" u odigraju i dva kontrolna meča, protiv lokalnog kluba Bravo i Borca iz Banjaluke.

Ekspedicija Partizana će se zatim iz Slovenije vratiti u Beograd, da bi se 1. jula preselila u Rusiju, gde će odigrati "bratski turnir", na kom će igrati protiv moskovskih klubova, Dinama 3. jula i CSKA 7. jula.

Novu sezonu "crno-beli" otvaraju 20. jula gostovanjem u Kruševcu protiv Napretka u prvom kolu Superlige Srbije.

Klub iz Humske će prve evropske utakmice, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, igrati 23. i 30. jula, a posle žreba, koji će biti održan već u sredu, 19. juna, saznaće da li će mu prvi rival biti Fenerbahče ili kijevski Dinamo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)