NOVI TRENER OKUPIO "RENOVIRANI" TIM: OFK Vršac počeo pripreme sa još većim ambicijama

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

27. 06. 2024. u 15:01

OFK Vršac počeo je pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije, u kojoj ima ambiciju da nadmaši prošlogodišnji rezultat, kada je klub bio deveti na tabeli, odnosno prvi u plej-aut grupi.

НОВИ ТРЕНЕР ОКУПИО РЕНОВИРАНИ ТИМ: ОФК Вршац почео припреме са још већим амбицијама

Foto: OFK Vršac

Novi trener Igor Savić je na prvom treningu na Gradskom stadionu u Vršcu na raspolaganju imao 25 igrača, među kojima je bilo četvoro novajlija, kao i talentovanih igrača iz juniorskog i kadetskog pogona.

Igrače očekuje žestok petonedeljni rad, koji će biti u potpunosti realizovan u Vršcu, dok će stručni štab uporedo pokušati da obezbedi i nova kvalitetna pojačanja.

- Odlaskom Diufa, Petrića i Žunića, štoperska pozicija u timu je postala najdeficitarnija. Moraćemo da dovedemo najmanje dva štopera, a potrebni su nam i jedan bočni napadač i jedan klasičan špic igrač – kaže Savić.

Zasada su se timu priključili Kiković iz Kolubare, Maksimović iz lučanske Mladosti i Radosavljević i Koloni iz Čukaričkog.

Prvu pripremu utakmicu Vrščani će odigrati već 6. jula protiv Mačve u Šapcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima